Advertisement

Νικητησ House Of Fame / Ncsjulpr0axebm : Με μεγάλο νικητή τον στέφανο πιτσινιάγκα ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά ο μεγάλος τελικός του house of fame!

Νικητησ House Of Fame / Ncsjulpr0axebm : Με μεγάλο νικητή τον στέφανο πιτσινιάγκα ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά ο μεγάλος τελικός του house of fame!. Mετά από 15 εβδομάδες διδασκαλίες και 13 live, ο μεγάλος τελικός του house of fame έφτασε με έξι φιναλίστ να δίνουν τη δική τους μάχη προκειμένου να. Το house of fame ολοκλήρωσε το ταξίδι του και έτσι το βράδυ της παρασκευής πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός. Η φουρέιρα έδωσε ένα απίθανο one woman show ενθουσιάζοντας κοινό και τηλεθεατές. Εκρηκτική της εμφάνιση επί σκηνής. Ο νικητής της μουσικής ακαδημίας θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την panik records.

Νωρίτερα οι έξι φιναλίστ ανέβηκαν για τελευταία φορά στην σκηνή κι ερμήνευσαν δύο επιτυχίες. Αυλαία για το μουσικό ριάλιτι «house of fame», με τον νικητή να υπογράφει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την panik records. Το house of fame ολοκλήρωσε το ταξίδι του και έτσι το βράδυ της παρασκευής πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός. Το πρόσωπο που κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του house of fame είναι ο στέφανος πιτσίνιαγκας! Ο στέφανος πιτσίνιαγκας είναι ο μεγάλος νικητής του house of fame.

Thle8eash Masterchef Vs House Of Fame 3eka8aros Nikhths To Pontiki
Thle8eash Masterchef Vs House Of Fame 3eka8aros Nikhths To Pontiki from www.topontiki.gr
Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα. Το house of fame ολοκλήρωσε το ταξίδι του και έτσι το βράδυ της παρασκευής πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός. Τραγούδησε, χόρεψε, άλλαξε ρούχα και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Απόψε το βράδυ έχουμε τον τελικό του μουσικού ριάλιτι house of fame και ήδη υπάρχει πολύ μεγάλο παρασκήνιο, για τον τελικό νικητή απο το αποψινό live. Λογικά σήμερα το house of fame, θα κάνει και υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αφού όλοι περιμένουν να μάθουν τον τελικό νικητή απο την αποψινή διαδικασία. Νωρίτερα οι έξι φιναλίστ ανέβηκαν για τελευταία φορά στην σκηνή κι ερμήνευσαν δύο επιτυχίες. Όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό του talent show του σκαϊ. Αυλαία για το μουσικό ριάλιτι «house of fame», με τον νικητή να υπογράφει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την panik records.

Ο στέφανος πιτσίνιαγκας είναι ο μεγάλος νικητής του house of fame.

Τίτλοι τέλους για το house of fame του σκαι. Με μεγάλο νικητή τον στέφανο πιτσινιάγκα ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά ο μεγάλος τελικός του house of fame! Λογικά σήμερα το house of fame, θα κάνει και υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αφού όλοι περιμένουν να μάθουν τον τελικό νικητή απο την αποψινή διαδικασία. Οι παίκτες ερμήνευσαν δύο τραγούδια στον τελικό. Απόψε το βράδυ έχουμε τον τελικό του μουσικού ριάλιτι house of fame και ήδη υπάρχει πολύ μεγάλο παρασκήνιο, για τον τελικό νικητή απο το αποψινό live. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσίνιαγκας. Η ελένη φουρέιρα, φορώντας μια εκπληκτική δημιουργία του σχεδιαστή, βρεττού βρεττάκου, ανακοίνωσε το όνομα του. Οι σπουδαστές της ακαδημίας ανέβηκαν στη σκηνή για την πιο κρίσιμη. House of fame τελικός, ανατροπή! Όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό του talent show του σκαϊ. Ο στέφανος πιτσίνιαγκας αναδείχτηκε μεγάλος νικητής του house of fame με την ελένη φουρέιρα, ωστόσο, να «κλέβει» την παράσταση με την. Στον πιο εντυπωσιακό τελικό μας υποδέχεται, απόψε στις 21:00 στο house of fame la academia, η εκθαμβωτική ελένη φουρέιρα! To house of fame φτάνει απόψε στο τέλος του και η ελένη φουρέιρα φρόντισε να κάνει την έναρξη της εκπομπής εκρηκτική.

Το 13ο και τελευταίο του live, πραγματοποίησε το βράδυ της παρασκευής το μουσικό ριάλιτι house of fame, στη συχνότητα του σκαϊ, στο οποίο live αναδείχτηκε και ο μεγάλος νικητής του μουσικού διαγωνισμού. Νωρίτερα οι έξι φιναλίστ ανέβηκαν για τελευταία φορά στην σκηνή κι. Ο στέφανος πιτσίνιαγκας, ο νικητής του «house of fame» που κέρδισε στην ψηφοφορία του κοινού για το music video, παρουσιάζει με εικόνα το «μίλα της», από την panik records, που εδώ και 10 χρόνια ανακαλύπτει και αναδεικνύει νέα ταλέντα. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσίνιαγκας. Ο στέφανος πιτσίνιαγκας κατέκτησε τον τίτλο του νικητή και το χρυσό συμβόλαιο με την panik records.

Thle8eash Masterchef Vs House Of Fame 3eka8aros Nikhths To Pontiki
Thle8eash Masterchef Vs House Of Fame 3eka8aros Nikhths To Pontiki from www.topontiki.gr
Η μουσική ακαδημία ολοκλήρωσε τον κύκλο της με τον μεγάλο τελικό της παρασκευής 28/5 και την ανάδειξη του. Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα. Στον τελικό βρέθηκαν οι γιάννης αρβανιτίδης, άρης βανταράκης, γιώργος σπετσιώτης, jimmy sion, στέφανος πιτσίνιαγκας και βένια καραγιαννίδου. Η βραδιά ξεκίνησε με την εκθαμβωτική ελένη φουρέιρα σε ένα απίστευτο show επί σκηνής με τα αγαπημένα της τραγούδια. Οι παίκτες ερμήνευσαν δύο τραγούδια στον τελικό. Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του house of fame και νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσίνιαγκας, ο οποίος θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με. Το house of fame ολοκλήρωσε το ταξίδι του και έτσι το βράδυ της παρασκευής πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός. Απόψε το βράδυ έχουμε τον τελικό του μουσικού ριάλιτι house of fame και ήδη υπάρχει πολύ μεγάλο παρασκήνιο, για τον τελικό νικητή απο το αποψινό live.

House of fame νικητής | όλες οι ειδήσεις από το tvfreaks.

Ο στέφανος πιτσίνιαγκας αναδείχτηκε μεγάλος νικητής του house of fame με την ελένη φουρέιρα, ωστόσο, να «κλέβει» την παράσταση με την. Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής στο μουσικό ριάλιτι του σκαϊ και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Ο στέφανος πιτσίνιαγκας κατέκτησε τον τίτλο του νικητή και το χρυσό συμβόλαιο με την panik records. Η βραδιά ξεκίνησε με την εκθαμβωτική ελένη φουρέιρα σε ένα απίστευτο show επί σκηνής με τα αγαπημένα της τραγούδια. Νωρίτερα οι έξι φιναλίστ ανέβηκαν για τελευταία φορά στην σκηνή κι ο ίδιος, περιτριγυρισμένος από τους υπόλοιπους σπουδαστές και γεμάτος από συγκίνηση, ανέφερε για τη νίκη του: Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του house of fame και νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσίνιαγκας, ο οποίος θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με. Τίτλοι τέλους για το house of fame του σκαι. Μετά από δώδεκα live concerts όπου η πιο άπαιχτη κριτική επιτροπή αξιολογούσε τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων, απόψε ο γιάννης πλούταρχος, η καίτη γαρμπή. Το house of fame, το ριάλιτι μουσικής του σκαϊ έριξε αυλαία το βράδυ της παρασκευής με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Νωρίτερα οι έξι φιναλίστ ανέβηκαν για τελευταία φορά στην σκηνή κι ερμήνευσαν δύο επιτυχίες. Τίτλοι τέλους για τη μουσική ακαδημία με τον μεγάλο τελικό χθες το βράδυ (28/5) και την ανάδειξη του νικητή, τον στέφανο πιτσίνιαγκα. Σήμερα στον τελικό θα δούμε τους παίκτες που έχουν προκριθεί απο το περασμένο live και αυτοί είναι οι η βένια καραγιαννίδου η μοναδική γυναίκα. To house of fame φτάνει απόψε στο τέλος του και η ελένη φουρέιρα φρόντισε να κάνει την έναρξη της εκπομπής εκρηκτική.

House of fame τελικός, ανατροπή! Έπειτα από δώδεκα live concerts, το «house of fame» έφτασε στο τέλος του, με νικητή τον στέφανο πιτσίνιαγκα. Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του house of fame και νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσίνιαγκας, ο οποίος θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με. Τραγούδησε, χόρεψε, άλλαξε ρούχα και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Το house of fame, το ριάλιτι μουσικής του σκαϊ έριξε αυλαία το βράδυ της παρασκευής με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Blzfwrixilvkxm
Blzfwrixilvkxm from www.iefimerida.gr
Το πρόσωπο που κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του house of fame είναι ο στέφανος πιτσίνιαγκας! Ο στέφανος πιτσίνιαγκας είναι ο μεγάλος νικητής του house of fame. Τίτλοι τέλους για το house of fame του σκαι. Οι σπουδαστές της ακαδημίας ανέβηκαν στη σκηνή για την πιο κρίσιμη. Έπειτα από δώδεκα live concerts, το «house of fame» έφτασε στο τέλος του, με νικητή τον στέφανο πιτσίνιαγκα. Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του house of fame και νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσίνιαγκας, ο οποίος θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με. Ο στέφανος πιτσίνιαγκας αναδείχτηκε μεγάλος νικητής του house of fame με την ελένη φουρέιρα, ωστόσο, να «κλέβει» την παράσταση με την. Ο ceo της panik records μπήκε στην…house of fameσυμβολαιοσκαϊτηλεοραση.

Ο τελικός του house of fame la academia ολοκληρώθηκε στον σκαϊ περίπου στις 2 τα ξημερώματα του σαββάτου.

Τίτλοι τέλους για τη μουσική ακαδημία με τον μεγάλο τελικό χθες το βράδυ (28/5) και την ανάδειξη του νικητή, τον στέφανο πιτσίνιαγκα. Τίτλοι τέλους για το house of fame του σκαι. Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του house of fame και νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσινιάγκας, ο οποίος θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την panik records. Νωρίτερα οι έξι φιναλίστ ανέβηκαν για τελευταία φορά στην σκηνή κι. Ο τελικός του house of fame la academia ολοκληρώθηκε στον σκαϊ περίπου στις 2 τα ξημερώματα του σαββάτου. Νωρίτερα οι έξι φιναλίστ ανέβηκαν για τελευταία φορά στην σκηνή κι ερμήνευσαν δύο επιτυχίες. Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του house of fame και νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσίνιαγκας, ο οποίος θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με. Νωρίτερα οι έξι φιναλίστ ανέβηκαν για τελευταία φορά στην σκηνή κι ο ίδιος, περιτριγυρισμένος από τους υπόλοιπους σπουδαστές και γεμάτος από συγκίνηση, ανέφερε για τη νίκη του: Απόψε το βράδυ έχουμε τον τελικό του μουσικού ριάλιτι house of fame και ήδη υπάρχει πολύ μεγάλο παρασκήνιο, για τον τελικό νικητή απο το αποψινό live. Το 13ο και τελευταίο του live, πραγματοποίησε το βράδυ της παρασκευής το μουσικό ριάλιτι house of fame, στη συχνότητα του σκαϊ, στο οποίο live αναδείχτηκε και ο μεγάλος νικητής του μουσικού διαγωνισμού. Ο στέφανος πιτσίνιαγκας κατέκτησε τον τίτλο του νικητή και το χρυσό συμβόλαιο με την panik records. Τη βραδιά του τελικού άνοιξε η ελένη φουρέιρα με μια καταπληκτική εμφάνιση εντυπωσιάζοντας για ακόμη μια φορά τους πάντες. Σήμερα στον τελικό θα δούμε τους παίκτες που έχουν προκριθεί απο το περασμένο live και αυτοί είναι οι η βένια καραγιαννίδου η μοναδική γυναίκα.

Posting Komentar

0 Komentar